Švedsko podjetje goljufal obdelovati brezplačno za Betsson v 5 let-betalningsvägran

Oglaševanje spletnih v Svedala AB je od leta 2003 delali, kot affiliate Betsson in skupini Betsson vse igra podjetja. Podlaga za to je trgovinsko pogodbo, kjer plačila šele pride kdaj Betsson bi denar, Komisija, ki je. Ta Komisija je dogovorjeno na življenjsko dobo.

Poleti leta 2015 zlomil Betsson tega sporazuma. Zaprte vse prijave, ukradel mesečne provizije (približno 10.000 funtov) in ostala oanträffbara. Ne odgovor e-pošte.

Oglaševanje na spletu dobil odvetnik dobiti celo odgovor. Kjer se v spletno izjavo da Betsson oglaševanje kršila pravila TOS in zato zaprt vse račune in kršila sporazum.

Poleg dokazano za Betsson, da ni bilo res, zato ni razloga za prekinitev sporazuma. V skladu s sporazumom, oglaševanje spletne stik in odpravite težavo. Problem je bil domnevno lopov povezave usmerjeno oglaševanje spletne strani in je bil posredovan Betsson. Nekaj, kar smo lahko takoj izločijo z aplikacijo.

Vendar Betsson skrbi ali celo slediti sporazumov. Da zapreti le s sodelovanjem in s tem zaslužil 15 milijonov, Betsson dolga za spletno oglaševanje. Dolga je fakturirana in podal sodnemu izvršitelju, Betsson odvetniki spor račun pa korporacijske strukture na Malti eden lahko izognejo plačilu.